Restaurants and Sightseeing


Restaurant Kampanje

Lunch en Diner
www.restaurantkampanje.nl

De Graanbeurs.

Lunch 10.00-17.00
www.degraanbuurt.nl

Alblasserwaard

Hardinxveld is een mooie omgeving voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. Denk aan: natuurgebied/ rivier De Giessen, De Biesbosch, Het Pelgrimspad.  
Wandelroutes:
www.komoot.com
www.routeyou.com

Gorinchem

Gorinchem werd dit jaar door de ANWB uitgeroepen tot mooiste vestingstad van Nederland. Hoog tijd om er eens een kijkje te gaan nemen en te ontdekken hoe mooi deze Zuid-Hollandse vestingstad is. 
38 min. fietsen
15 min. trein
16 min. auto

Dordrecht

Tijdens een bezoek aan Dordrecht zul je de aantrekkingskracht ervaren. Wat een ontzettend charmante stad. De binnenstad is verbonden met binnenhavens die lijken op het Nederlandse VenetiĆ«. 
43 min. fiets
23 min. trein
18 min. auto

Kinderdijk

Werelderfgoed Kinderdijk. Duik in een wereld vol water, wind en wilskracht. De dijken, molens en gemalen van Kinderdijk houden hier al ruim 700 jaar de voeten droog. Vaar mee met de rondvaartboot, kom binnen in de museummolens en ontdek de persoonlijke verhalen van de molenaars.
60 min. fiets
20 min. auto

Rotterdam

Rotterdam is hip en happening. De stad heeft flink wat te bieden: de grootste haven van Europa, een indrukwekkende skyline, een goed werkend metrosysteem, opvallende architectuur, veel kunst en cultuur, en feestjes in overvloed.
50 min. trein
34 min. auto

Rockanje

Rockanje is een voormalige heerlijkheid en een badplaats gelegen aan de Noordzeekust, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland.
47 min. auto

Biesbosch

Beversafari
Kanotocht
Fietsroutes door de Biesbosch
https://np-debiesbosch.nl/

Graanbuurt

Verzameling superleuke winkels
Heerlijk lunchen aan het water
Giessenburg
www.graanbuurt.nl

Villa Augustus

Superleuk lunchen te midden van een grote moestuin
Dordrecht
www.villaaugustus.nl