Guest Reviews

onderstand vind u de reviews van de gasten die reeds bij ons verbleven.


Guest Reviews:

 We hebben het geweldig gehad bij Juliette thuis. Het huis is zeer aangenaam om in te wonen, in een voetgangersstraat dicht bij winkels. Het uitzicht op het meer is prachtig. We raden Juliet 's huis ten zeerste aan voor een lang weekend.
christelle , frankrijk dec 2023
------------------------------------------
 Het was helemaal prachtig, eenvoudig inchecken , onze vragen werden altijd meteen beantwoord. Een week om je goed te voelen. Nogmaals bedankt, 
  Eine superschnöne Ferienwohnung. Alles da was man braucht. Vielen Dank noch einmal Lieben Gruß Martin, Family und Mops Bob
duitsland okt 2023
----------------------
De beschrijving van de plaats is erg accuraat. De gastheer is erg aardig en communicatief. Het in- en uitchecken was heel eenvoudig. Geweldige ervaring op een prachtige plek. 
ilan, israel july 2023
---------------------------
Perfect place recommended Lovely ❤️🥰 
Tischa zwitserland ( july 2023)
------------------------
 We hebben een geweldig verblijf gehad gehad bij Juliette, wat ideaal is voor een stel, in een groene en rustige omgeving. Het regenachtige weer heeft ons helaas verhinderd om te genieten van de buitenvoorzieningen die ons in staat zouden hebben gesteld om te eten en te ontspannen bij de vijver waar het huis zich bevindt. Alles was zoals geadverteerd. 
Philippe frankrijk july 2023 (AirBnB 5 sterren)
--------------------------------------- 
Fijne plek om te verblijven. Schoon appartement. Erg vriendelijke host. Een aanrader dus! 
Martin Nederland july 2023 ( Air BnB 5 sterren)
-------------------------------------- 
We hebben genoten van ons verblijf in het huis van Juliette. De plek is erg mooi, schoon en ruim. Alle foto 's en informatie kwamen overeen met de beschrijving. De rustige en schattige plek is een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan de omliggende bezienswaardigheden en steden. Juliette is een superhost, ze is altijd bereikbaar en reageert binnen een paar minuten. 
Andrea duitsland july 2023 ( Air BnB 5.0 sterren)
-------------------------------------------------
Ik hield van de locatie van de accommodatie. Overzicht.

Ik denk dat het een goed idee zou zijn als er een badkamer in de woonkamer zou zijn.
Hassan denemarken july 2023 (bookingcom) 8.0
-----------------------------------------------

Els nederland  july 2023 (booking.com 8.0)
------------------------------------------------------
Alles netjes in orde en persoonlijke attentie bij aankomst.

Een tip: veiligheidsafsluiting voorzien bovenaan de trap (voor kinderen).
Raf Belgie july 2023 ( Booking.com 8.0)
---------------------------------------------------------

Een heel mooi gerenoveerd huis met zicht op water en in een rustige straat. We hadden wat problemen met het slot maar we belden Juliette op en samen vonden we snel een oplossing. ze is een heel vriendelijke host
Julia  - juli 2023 (Air BnB 4,5 sterren)
-------------------------------------------
We hebben echt genoten van ons verblijf in dit prachtige huis. De ruimte is ruim, schoon, leuk ingericht(zoals te zien op foto 's) en de kleine oude stad charme maakt het erg gastvrij. De locatie is ideaal voor reizigers die op zoek zijn naar een rustige comfortabele plek op rijdbare afstand van de belangrijkste bezienswaardigheden. Juliette was erg behulpzaam en reageerde snel.
Enea -  22 juli 2023 (AirBnB 5 sterren)
---------------------------------------------------
Het verblijf was erg fijn. De plek is super mooi en op een goede locatie. Alle informatie is verstrekt. De communicatie met de host was vooral goed. Dit was op elk moment beschikbaar en reageerde binnen enkele minuten. Ze was ook erg vriendelijk. De accommodatie kan ik maar aanbevelen.
hendrik  - juli 2023 (AirBNB 5 sterren)
---------------------------------------------------
fantastisch verblijf gehad. mooie locatie aan het water. super host. zeker voor herhaling vatbaar.:)
bjorn 4-7-2023 (AirBnB 5 sterren)
---------------------------------------------------
Wir haben uns in deiner Wohnung sehr wohl gefühlt und hatten eine tolle Zeit! Jederzeit kommen wir gerne wieder.

Viele liebe Grüße! 

Julia 7-7-2023
----------------------------------------------------

Location, close to railway station, shops and by the water 
renske 30-6-2023 ( booking score 8.0)
------------------------------------------------------- 

Very good location, all shops near the house. Large and spacious house.
Anonymous  26-6-2023 ( Booking.com - score 10)
--------------------------------------------------
The location was idyllic - with the garden going right down to the water's edge. The bed was soooooo comfortable.

we could have done with instructions for the oven
Julie 28-6-2023 (booking.com score 10 )

------------------------------------------------------ 

Het was echt een super ervaring! Eigen woning, met veel ruimte en super vriendelijke mensen. Netjes, nieuw en schoon. Ik heb het echt naar m'n zin gehad daar! Was daar aanwezig voor werk en omdat ik een eigen opgang had, stoorde ik niemand als ik laat thuis kwam of vroeg weg ging. Winkels, station en andere voorzieningen op loopafstand en een gezellig straatje. Bedankt voor de top ervaring!

Zsofia 29-6-2023 ( AirBnB - 5 sterren)

------------------------------------------------------ 

Mooi plekje aan het water. Het appartement bleef lekker koel. We waren de eerste gasten. Vriendelijke host.
Jolanda  12-6-2023 (AirBnB - 5 sterren ) 
------------------------------------------------------------

We hebben genoten van ons verblijf in Juliette 's airbnb! Het was echt rustig en schattig. Recht boven een vijver met twee schildpadden die 's ochtends op bezoek kwamen. Juliette was erg gastvrij, flexibel en reageerde heel snel met goede suggesties! De plaats heeft parkeergelegenheid in de buurt door het een geweldig verblijf te maken om de Biesbos en de omliggende bezienswaardigheden te bezoeken.
Alice 9-06-2023 ( AirBnB -5 sterren)
---------------------------------------------------